Jag återvände hem, redo att tvätta sova. När ska man gå på toaletten för att tvätta ansiktet, träffade jag ung flicka borstning. Jag påminner henne: "Lilla Ying, om morgon bitti flickans bror kom inte förrän hon först vaknade, tror jag, eller inte tar den första nyheten om hennes bror kom för att berätta för henne, så hon väntade på henne att göra allt för att glida iväg. efter sin bror att ta henne plockade hennes kärlek igen hur du kör, utan även hennes bror kom, inte vårt ansvar. "Nike Air Max 90 sidan borsta tänderna, medan" ah "ljud, jag vet inte svaret , eller håller inte. När hon borsta, borsta mitt förflutna att ta sina egna apparater. Plötsligt kom jag ihåg min telefon fortfarande på den lilla häxan fickan, skulden för att tvätta Nike Air Max 90 sa: "Ja, vänta en minut som du går in i huset, satte min telefon från flickans kläder ser efter mig väl, vara noga med att inte sova på natt när insvept i täcket, noggrann personen bredvid kyld. "Nike Air Max 90 Billigt är att uppnå med en handduk, och inget svar. Jag tillade: "Hej har du hört mig tala!?" Nike Air Max 90 Billigt som otåligt svarade: "höra höra, bror, jag hittar dig mer som en kvinna, Luolibasuo s upprörd" Jag sträckte ut handen och försiktigt hit på hennes hårbotten, Xiao Ma sade: "Vad sa du din bror skulle våga så ingen stor eller lite bakåt du "Nike Air Max Billigt för jag gjorde en grym grimas ??! häll sedan fötterna att gå. Jag börjar sedan borsta upp. Snart Plötsligt frågade hon mig: "Broder, du är soldatens vän, är hur man hittar vårt hus ganska fyndiga sak ?." Jag spottar ut en munfull tandkräm skum borste, skölj munnen med vatten, lägg Nike Air Max Thea processen att leta efter hennes syster talade kort igen. Efter att ha lyssnat Nike Air Max 90, mycket rörd, säger: "Denna bror till sin syster när det skönt att ha en sådan bror om jag gillar det !." Jag låtsas ilsket: "Vad menar du med att du säger att jag är inte bra nog för dig själv?"

Nike Air Max 90 Georgia leende, och sa: "Hej du inte duva-holing, jag kan inte säga något dåligt för dig, oh!" Jag fnös, ta en handduk tvätt. Nike Air Max 90 Billigt funderade en stund, sedan frågade mig: "Broder, om jag har rymt hemifrån, du kommer att gilla samma flickans bror över världen efter mig" Jag Dailiaoyixia allvar vände till henne och sa: "Lilla Ying, du är cranky, bör du aldrig veta vad som stygg flicka som leker hemifrån Ah eller pappa och mamma måste inte vara orolig sjuk, min bror reser med tusentals miles, måste du också sätta att komma tillbaka "Nike Air Max 90 Billigt skratta leende, sade :." du är så försiktig med vad jag säger dig ett skämt av det ", sade hon torkade sina fötter, avrunna meter vatten, utan även på min grimaced ?. de löpte. Jag motvilligt skakade på huvudet, tog Fotbad, häll fötter. En minut senare en annan ung flicka kom in och gav mig fågeln telefon, sade: "Vilket, din mobiltelefon," Jag tog handen och sade: "Tack" Nike Air Max 90 milda ansikte, plötsligt gick bakom mig, för jag tog axlarna kommer. Sade: "I själva verket tror jag inte avundas flickan, eftersom min bror är världens bästa bror!" Mitt hjärta brast av värme, le och njuta av min syster gav mig massage, ler munnen: "Ni spöke flicka, visste också att jag var en bra bror" Nike Air Max 90 lutade sig fram och viskade i mitt öra: "?! konstig" Då omedelbart fnissade och sprang iväg. Jag är arg, rolig, men mitt hjärta är varmt. Efter tvätten är klar, återvände jag till huset för att gå till sängs, slå på telefonen, se om det finns ingen att ringa mig. Visst nog, medan de inte ta emot korta meddelanden hela tiden. Räknade totalt fem. Nike Air Max Thea öppnade den första, är Nike Air Max Billigt skickas, läs: dålig flicka, men det är verkligen vacker, du kan inte flytta färgen till sitt hjärta! Det var så bra att ge henne en måltid förstört, jag bryr mig inte, du offra till mig! Jag skakade på huvudet med ett snett leende, sedan titta på andra, skickas till mobilbolaget, som berättade för mig i något slags ringde mig. Jag såg siffrorna är Nike Air Max 90 telefonnummer. Jag Dailiaoyixia tänkte Gujing Li hitta mig också något alls?

Jag tittar på den tredje, och den andra är exakt samma, gång separerade med bara två minuter. Gujing Li tycks mig bråttom ah! Ursprungligen ville jag genast Nike Air Max 90 Billigt samtal trycker du bara på lite mer än den fjärde sms kom ut på att skriva: Jag är så tom, så rädd, är du här? Kan följa med mig för att prata om det? Är Nike Air Max 90, är tiden en halvtimme innan. Sen jag fick reda på förra meddelande skickas till Nike Air Max 90, jag öppnade den, läs: du behöver inte komma, jag kan bara gick för att dricka, inte alls, jag vill inte ha det här. Detta meddelande skickas endast fem minuter innan, och jag snabbt slog Gujing Li telefon. Ringde tre gånger, i telefon genom. Jag sa: "Hej chefen, jag var Don flyttat!". "Ah, den natten jag har letat efter dig, du kan inte öppna din mobiltelefon." "Jag ser att du skickar ett meddelande, du kan inte gå att dricka. Ah!" "Jag är fortfarande hemma, gick inte! Men om du inte stanna hos mig, jag kan inte sova, kan de bara gå upp, vi kan inte låta mig sitta med gryningen strejk "jag suckade jag tänkte: det här stackars kvinnan är deprimerad till detta stadium, nej jag kan bara lita på vin? Jag tänka på, det finns inget sätt, hade sagt: ". Tja, du stannar hemma och inte gå någonstans, jag kommer strax över" Jag lägger på luren, återigen sätta på skor och strumpor. Vid denna tid familjen har lampor för att sova, jag sakta genom vardagsrummet, öppnade dörren och gick snabbt ut. Strax efter att jag kom att spela Nike Air Max Billigt hem, ringer på dörrklockan. En andra bakdörr öppnas, pyjamas Nike Air Max 90 Billigt öppnade dörren, en blick av glädje autentiska: "?! Kom sluta komma" Jag nickade och gick, Nike Air Max 90 mycket upphetsad, efter att ha stängt dörren och sa: "Ni snabb ritt, jag ger dig en kopp te höger, kan du komma till kvällen, jag medvetet köpa idag dina favorit saker att underhålla sägs om dig ", medan jag satt i soffan, medan förvirrad och sade :." min favorit ?? Vad "Nike Air Max Thea Laget tog te, ensidig vatten, log och sa:". Vänta lite du vet, kom till te, "sa lämna mig hålla i koppen.

Nike Air Max 90 och genast vände sig om, lek öppnade vid bordet i en påse. Sedan lämna hon håller en ny kristall askkopp, cigarett i ena handen och en kinesisk vända tillbaka flinade framför mig skakar, frågade: "Du förstår, inte är din favorit,?" Jag hjälplöst: "vissa rök själv, varför är du? slösa köpa ah har även köpt en dyr ?! "Nike Air Max 90 Billigt materia, satte fågeln kristall askfat, praktisk rivning av rök från pjäsen, säger: "Det är inte samma sak, Nyligen jag kanske behöver dig varje dag för att prata med mig, du tar så mycket tid, det gör jag inte fick mage att säga något om hur, kan du röka på rök, säg inte artigt: "Jag blev förvånad och sa:" ?! Vad ...... varje dag "Nike Air Max 90 bort två paket cigaretter för att hitta? färgen förvånad och generad över mitt ansikte, den leende på läpparna frös. Sad: "Du vill inte vara alltför ...... jag är trött på det ??" Jag tror att denna kvinna framför mig riktigt djupt vänlighet, upptagen: !! "Nej inte jag ...... Nike Air Max Rea menar, ... ... en man, detta ...... stanna hos dig varje natt, om någon visste, skulle säga skvaller. Är jag inte bra för dig ......! "Nike Air Max 90 oerhört besviken sitter i soffan, Cangbaizhelian, hälften inte ord. Nike Air Max 90 Dam är också mycket svårt, även om jag verkligen ville hjälpa henne, men jag vet också Renyankewei! Jag gillar en lång natt spökhus i Nike Air Max Billigt, alltid att se, och att tiden tillsammans grundlösa rykten, skulle jag ingenting men Gujing Li är en nyligen frånskild kvinna, föreställa sig hur många andra människor skulle skvallra fula, vilket gör henne efter hur en man vad? Nike Air Max äntligen dystra leende, sade: "Så det här är, Nike Air Max Thea ...... riktigt irriterande kvinnor gör, inte konstigt att ingen tycker om mig, även du ...... Tja, du tar strejken, så jag kommer inte bry dig. "Jag är en plötsligt spolas, vet Gujing Li grundligt besviken på mig. Ursprungligen förtvivlan och ångest bara blev full överleva, hon slutligen sprang in i en omsorg om henne, trösta henne, låt henne inte panik och ensamma människor som är svårt att sova. Hjärta glad och lättad trott. Nike Air Max 90 kan påstå att hennes halm här gången, så viktiga. Så nu vägrar jag henne, inte konstigt att hon var besviken ledsen att världen är verkligen ingen kommer ta hand om henne. Lita inte på och stöd, precis som hennes hjärta så bräcklig kvinna kommer att ha modet att leva där? Antingen dag olycklig, ensam fick jag antingen berusad live, fallit liv. Kort sagt, är lycka omöjligt att tala om!

Som jämförelse kan ryktena skada henne ännu lättare och mer. Face tidigare chef, känner Nike Air Max 90 Dam skyldig att låta henne muntra upp, ändra tillbaka till mamman innan jagare, åtminstone inte låta henne falla ner så här igen. Att se henne så ensam, även en familj och vänner är inte, om jag inte längre hjälpa henne, och att det i den här världen där som kan göra henne borta från problem? Jag tänkte ett par gånger, till slut bestämde sig för att göra Nike Air Max 90 återupptäcka livet av mod, hängivenhet till det bästa av min makt för att hjälpa henne! Jag log, nås från händerna på Nike Air Max Billigt ta över ett paket cigaretter, medan rivningen av sidan och sa: "Du har fel, jag menar, jag är en vanlig människa som, stanna hos dig varje natt, Behöver jag är rädd att jag inte kan kontrollera mig själv om ni inte har något emot att det inte finns någon annan väg, vad som hände inte kan ångra Oh Oh "Nike Air Max 90 Billigt plötsligt tittade upp, förvånad autentiska:".?. !! så är du håller med mig själv "Jag nickade och sa: "det är, du inte bryr kvinna har, jag är en man rädd för vad?" Sedan ut av en cigarett, tände sorption. Nike Air Max 90 hej, hand slog mig, Chen Dao: "Vet ni så länge, har alltid trott att du var en ärlig man inte tror att du är så glib, jag varnar er, ah tror inte att jag låter dig stanna hos mig !! du kan ...... kan ...... "hon möter är blyg, alltför skäms att se väldigt söt, trettio-årig kvinna deprimerad tråkigt att behöva detta uttryck, vilket tyder på att glädjen i sitt hjärta att göra henne lycklig och mer, till slut att temporärt glömma smärtan, återigen ha glädje det! Nike Air Max Rea såg Nike Air Max 90 Billigt men mycket glad, men jag lät ändå hennes skämt fras mycket pinsamt, jag kan inte hjälpa mig själv oseriöst ångra det djupt. Nike Air Max Thea tänkte: Don flyttat! Kvinnan mittemot dig, men din välgörare, det hade hon inte ta hand om dig, kanske så tidigt som sex månader som du har varit arbetslösa, för att inte tala bolaget överförs till ministeriet för planering. Hur bra hon är kvinna ah! Göra allt mänskligt möjligt. Förlitar hon gör detta för dig, bör du respekterar henne, tackade henne! När hennes familj-liknande utseende. Nu frågar hon dig en sak, du faktiskt inte kan gå på glatt kommit överens, och tillade att denna tvivelaktiga vind, då var fruktansvärt fel!

Jag konvergensen le, seriös och ärlig, säger: "Sorry chefen, jag menade inte det, jag vill bara ...... skämt om musik, tänkte att förolämpa dig, du ska aldrig riktigt ah!" Nike Air Max 90 snabbt från uppmärksam att återhämta sig, nickade hon: "jag vet att du, jag kan inte garantera andra, men du kan tro mig annars skulle jag inte hitta dig,!." Jag ser Nike Air Max Rea inte klandra mig, och tro mig, det bara lugna ner sig. Trevlig och rökte en cigarett. Nike Air Max Billigt plötsligt kom ihåg något, ställde sig upp och sa: "Ja, jag köpte också en hel del frukt äter du vad Don flyttade ha bananer, apelsiner, äpplen, det finns ett gäng amerikanska druvor, jag ska ge dig tvättar !? . "jag är upptagen:" hey nej, jag bryr mig inte, det finns cigarettrök på bra "Nike Air Max 90 där lyssna, sprang in i köket för att tvätta frukten från. Jag är hjälplös, handen tittade på klockan, 10:30 på natten, och så Nike Air Max 90 Billigt sover, inte planerat att åka till några det? Snart Nike Air Max 90 Dam bär en kruka med ren frukt över, nådigt rådde mig att äta. Inte en chans, jag hade fått en söt apelsin, skal och äta tillsammans. Nike Air Max Thea stödd på böjda ben i soffan, glad tittar på mig äta. När jag är klar, räckte hon mig ett bananskal och sade: "Kom, äta, äta en banan," Jag var tvungen att ta över äta. Hon åt en banan innan jag faktiskt plockade upp ett äpple, skivad frukt från huden för att använda. Se henne upptagen och allvarlig titt, kunde jag inte låta bli att näsan en syra. Jag antar att hon var en person måste vara ensam för länge, så nu någon att prata med henne, var alla så glada, även betjänar människor lever och gjorde det med god aptit, egentligen, så patetiskt! Nike Air Max äpplen skär sidokanter och sa: "Don flyttat, du kan komma tidigt i morgon kväll ska jag bränna några rätter väl tack, min kock nivå, men mycket bra, åh, hur ??" Jag trodde för ett ögonblick ett ögonblick som ännu inte svarat. Nike Air Max 90 tänkte genast: "Åh, ja, du har en flickvän som inte bara är oförmögen att följa med henne på natten, och även middag tid kan inte vara tillsammans, din flickvän kommer att ha utsikt över strejken?"

Nike Air Max 90 ler lite, tänkte jag: det finns mer än bara rådgivning? Världen är det någon kvinna skulle vara så generös, villig att låta sin pojkvän varje natt för att följa med en annan kvinna? Det är fortfarande inte Skywarp! Nike Air Max ögon skumma, hade helt plötsligt såg inte glada. Viskade: "Du ser mig, söker bara sina egna, helt inte tänka på dina problem, gör att du kan följa med mig varje natt har varit väldigt överdriven, och att bo i resten av din tid att tänka på det, du sa att jag inte var för girig? "Jag trodde för ett ögonblick överväga kvällen kom med henne den här frågan, men det finns inget skuggiga platser, men det är bäst att inte låta Nike Air Max Billigt vet bättre. Eftersom utöver mig och Nike Air Max 90, andra är oundvikligen misstänksam mot. Och förklara att förstå hur en sådan sak? Behöver samma rum men inte vad som helst hända, även på Nannvzhiqing är inte inblandade, som tror? Så det bästa sättet är att tala med någon, dess en flickvän! Lyckligtvis har jag inte levt med Nike Air Max 90 Dam tillsammans, annars mycket besvärande. Men titta Nike Air Max Thea om deras egna giriga mun, hans ansikte var naturligtvis en besvikelse att betala. Jag tror, men lovade att följa med henne, är skyldig att minska antalet och Nike Air Max Rea tid tillsammans, men inte samma Nike Air Max Billigt, hon är mer patetiskt, mer behöver mig, men tiden är bara tillfälligt. Nike Air Max 90 Nyligen fast jag kanske inte alltid ihop, men jag sa till henne dagen är fortfarande lång väg att gå, vi kommer att hålla ihop hela livet. Så nu är min huvuduppgift är att försöka hjälpa så fort som möjligt Nike Air Max blåsa ut ur skuggan av skilsmässa, återuppbygga liv mod. När Nike Air Max 90 Billigt vill öppna, listat ut, är inte längre smärtsamt. Jag kunde bara ha tjänat sitt syfte, inte längre ingripa i hennes liv. Nike Air Max 90 Dam hörde jubel, kan fortfarande inte tro på frågan: "Vad Säger du ja" Hennes leende, mycket enkel, mycket nöjd.

Nike Air Max 90 Nike Air Max 1234 9.6/10(from 132 reviews) 450.03 SEK Suppliers: Nike Air Max In Stock